Hem / Praktik: Andra veckan

Praktik: Andra veckan

Nu har det gått två veckor sen jag började min praktik här på Angry Creative. Jag känner mig mer och mer varm i kläderna för varje dag som går, och idag har jag dessutom fått göra lite klassiskt praktikantjobb. När kontoret skulle dammsugas pekade Jimmy på mig och sa ”du kan dammsuga”. Det kanske låter som en taskig grej att göra, men det var bara för att det är städdag. Sammy diskade, Robin moppade och Jimmy gick ut med soporna. Det är sådant som måste göras och ändå går väldigt smidigt när alla hjälper till.

En annan rutin här på kontoret är fredagsfrukosten. Den här veckan blev det i och för sig en torsdagsfrukost, men ändå. Frukosten är ett ypperligt tillfälle att gå igenom veckan och se vad som har fungerat bra och vad som har fungerat mindre bra, samtidigt som man bygger upp en laganda. För det gäller att man kommer överens och fungerar bra tillsammans på ett företag med bara några få anställda. Kanske speciellt om man kommer in som ny i gruppen, på en praktikplats till exempel.

Jag känner att jag har hamnat på ett bra ställe ändå, och att jag har kommit in bra i det ”arga” gänget. Jag förväntar mig att resten av praktiken kommer bli minst lika bra. Dessutom dyker nästa praktikant upp på tisdag, kul! Nu ska jag gå på lunch och helg. (Och njuta av ett påskägg med godis. Ohmnomnom.)