Hem / Säg hej till Oscar, vår nya praktikant!

Säg hej till Oscar, vår nya praktikant!

Hej, mitt namn är Oscar Johnson. För tillfället studerar jag civilingenjör i Medieteknik på Linköpings universitet. När inte skolan tar upp min tid sitter jag gärna med webbprogrammering. Känslan när man sitter och blir helt uppäten av ett projekt är underbar. Jag kan sitta och glömma av tiden, och så får man se hur något man själv tänkt ut kommer till liv.

Intresset för webbutveckling började i gymnasiet då jag läste en kurs om webdesign. Förutom det är jag mestadels självlärd inom området och det har sina för och nackdelar. Det är oftast roligare för man kan lära sig precis det man vill. Men på så sätt missar man viktiga saker, man kan bli ostrukturerad och håller sig dåligt till standarder. Det är något jag vill ändra på!

Jag och Robin brukar sitta och koda på fritiden, det gjorde vi redan innan han började jobba på Angry Creative. Eftersom jag vill lära mig mer om webbutveckling bad jag Robin fråga Jimmy om det fanns plats för en praktikant. Vilket det också gjorde! Och här sitter jag nu.

Jag ser fram emot tiden här och hoppas på att få lära mig en hel del om WordPress, arbeta agilt och kanske en del design också. När jag lärt mig vill jag bidra med min kunskap till Angry Creative! Samt lära känna alla på Angry Creative och ha mycket skoj under tiden.

Kolla in min sida