Hem / Vad hände 2011, och vad händer 2012?

Vad hände 2011, och vad händer 2012?

Året som har gått har varit en mycket spännande år. Vi har fått möjligheten att hjälpa mängder av företag med deras hemsidor under året. Några av dessa har vi skrivit om här på bloggen, här senast Städarna Sverige AB och Ramunderstaden i Söderköping.

Vad som är extra roligt är att vi har utvecklats som firma allteftersom fler och fler upptäcker vår firma. Vi flyttade ut från det gamla kontoret som delades med IT-bolaget Kafit AB till egna lokaler på Nya Rådstugugatan 1 i Norrköping. Vi växte även med inte mindre än två personer till totalt tre, vilket bäddar för ett spännande 2012. Denna kompetensbreddning gör att vi kan ta oss an arbetsuppgifter med högre komplexitet än förut, och säkrar för att höja kvalitén i de webbplatser vi gör för våra klienter.

Vad händer då 2012? Under våren kommer vi att presentera en mängd spännande uppdrag såsom communitylösningar och smidiga e-handelslösningar affärssystemsintegrationer.

Vår ambition för 2012 är kort och gott att vara Östergötlands självklara val för alla som vill ha riktigt bra webblösningar, oavsett om det gäller företagshemsidor, e-handel, communitys, webbapplikationer, WordPress eller Drupal. Och att roligt medan vi gör det.

Vi önskar alla ett gott nytt år!