Hem / WordCamp Europe 2017 – Paris

WordCamp Europe 2017 – Paris

Under dagarna 15-17 juni hade (nästan) alla arga medarbetare här på Angry Creative äran och nöjet att medverka på WordCamp Europe 2017, som denna gång utspelade sig i Paris, Frankrike. En mässa med dagar fyllda av intressanta föreläsningar, lightningtalks, workshops, kompetensutveckling, nätverkande och mycket mer.

Bland föreläsarna återfinns eliten inom den internationella WordPress-communityn, som exempelvis Marc Jaquith, Matt Mullenweg, John Madea och många fler. Med ett brett spektra av ämnen inriktade på säkerhet, användarinriktad utveckling, design samt inkludering inom branschen tar sig föreläsningarna riktningar som intresserar den grönaste av nybörjare till den mest erfarna av utvecklare.

Angry Creative har nu uppdaterat sig på det senaste inom branschen, samtidigt som vi tillfört till WordPress-communityt i form av WordPress-core, plugins samt översättningar. Något som inte bara är positivt för oss och våra kunder, utan även alla användare av WordPress. Vi vill tacka för ännu ett trevligt WordCamp och kan knappt vänta på nästa!