Hem / Angry Creative blir första Nordiska företaget i WooExperts

Angry Creative blir första Nordiska företaget i WooExperts

Angry Creative kan stolt berätta att vi blivit accepterade i WooExperts, det officiella partnerprogrammet för WooCommerce-experter. WooCommerce är kortfattat E-handel för WordPress och används som grundkomponent i att göra E-handels webbplatser, prenumerationstjänster med mera.

Vi har konsekvent kunnat redovisa god kvalitet och hög skicklighet i de produktioner vi utfört för kunder som granskats av WooThemes / Automattic och blir det första företaget i Norden som blir accepterade i partnerprogrammet.
Hur hjälper detta våra kunder?

Som kund hos oss vet man att man får kvalitet i sina beställningar, prioriterad support och fullt managerade lösningar. Det är inget nytt. Vad som är nytt är att vi nu har direkt tillgång till de utvecklare som är ansvariga för att acceptera ändringar & ta emot buggrapporter för WooCommerce och har full insyn och kan påverka i de interna forum som finns där produktens (WooCommerce) framtid diskuteras och utformas. Vi har även direkt tillgång till alla tillägg som finns på den officiella marknadsplatsen.

Allt som allt höjer detta vår möjlighet att påverka WooCommerce utveckling och höjer oss som leverantör för kunder som behöver en stabil leverantör med hög kompetens och som satsar på E-handel med WordPress.

För mer information, kontakta:
Jimmy Rosén
VD, Angry Creative
[email protected]
010 – 762 44 42

Angry Creatives WooExperts profil