Bold Labels

Precision i varje tryck, karaktär i varje etikett

E-handel

Bold Labels, en ledande etikettillverkare, specialiserar sig på att skapa skräddarsydda, förstklassiga etiketter på rullar för olika branscher som dryck, mat, kosmetika och industrier. De jobbar för att leverera överlägsen kvalitet, snabb produktion och att säkerställa kundnöjdhet. Med ett smidigt system för onlinebeställning siktar de på att bli ledande inom branschen, kända för kvalitet och anpassningsförmåga i etikettryck.

www.boldlabels.se

Vad gjorde vi?

WooCommerce

WordPress

WordPress

Underhåll

Dedikerad hosting

Design

Skapandet av en heltäckande e-handelsplattform


Bold Labels hemsida behövde en helt ny e-handelsplattform som speglade deras vision om precision och funktionalitet. Kundens fokus på detaljer gällande design innebar att hemsidan behövde integrera med tredjepartstjänster på ett smidigt sätt, samtidigt som den speglade deras visuella bild och operativa krav. Målet var att utveckla en omfattande lösning som täckte allt från sidans uppbyggnad och användargränssnitt till integrationsförmåga för att säkerställa en robust, användarvänlig och visuellt tilltalande e-handelsplattform.

Skräddarsydd e-handelsupplevelse

Vi lyckades framgångsrikt skapa en heltäckande e-handelsplattform som uppfyllde kundens krav på precision och funktionalitet. Ett viktigt element i projektet var vår specialgjorda etikettkonfigurator, som utmärkte sig tydligt på hemsidan. Med detta verktyg kunde användare skräddarsy sina etiketter – välja storlek, material, färger och form. Priset uppdaterades automatiskt genom smidig integration med tredjepartstjänster. Det gjorde inte bara upplevelsen bättre för användaren utan gjorde också beställningsprocessen enklare och mer användarvänlig.

Hantera den skräddarsydda processen

Lösningen uppfyllde inte bara utan överträffade kundens behov när det gällde att hantera komplicerade, skräddarsydda processer. Den smidiga integrationen av tredjepartstjänster och den avancerade etikettkonfiguratorn var den avgörande funktionen som skiljde denna lösning från andra. Dessa delar hanterade effektivt komplexa anpassningar som vanligtvis är utmanande på andra plattformar. Kunden var mycket nöjd, särskilt med lösningens förmåga att hantera avancerade processer och leverera en skräddarsydd och effektiv e-handelsplattform.