DUP

En plattform för yrkesutveckling inom vården

E-handel, LMS

Doktorsutbildningsportalen är en ledande plattform som erbjuder ett brett utbud av medicinska kurser och utbildningar för vårdpersonal. De specialiserar sig på olika medicinska områden och erbjuder specialiserade kurser och viktig kompetensutveckling som möter vårdpersonalens föränderliga behov. Med fokus på kvalitativ utbildning och användarvänlig tillgång strävar Doktorsutbildningsportalen efter att bidra till yrkesmässig tillväxt hos vårdarbetare.

www.dr-utbildningsportalen.se

Vad gjorde vi?

Konsultering

WooCommerce

Design

Digital strategi

WordPress

Backend-utveckling

Dedikerad hosting

Bättre tillgänglighet till onlinekurser

Doktorsutbildningsportalen ville samla sina medicinska kurser i en och samma portal. Målet var att underlätta för vårdpersonal att komma åt ett brett utbud av specialiserade kurser. De ville förbättra lärande upplevelsen genom att göra det enklare att hitta och engagera sig i relevant utbildningsmaterial. Detta krävde en avancerad plattform som kunde hantera komplexiteten i olika medicinska områden samtidigt som den var enkel att använda.

Banbrytande lösning med ett skräddarsytt LMS

Vår lösning var ett skräddarsytt Lärar hanterings system (LMS) anpassat för medicinsk utbildning. Det inkluderade omfattande funktioner för kurs administration, avancerade system för användarregistrering och hantering samt uppföljning av framsteg. Plattformen hade också ett heltäckande innehållshanteringssystem för att effektivt organisera och leverera utbildningsmaterial, tillsammans med interaktiva funktioner för att öka engagemanget och verktyg för att enkelt följa användarnas framsteg och resultat.

Förbättrad användarupplevelse och tillgänglighet

En framträdande funktion i vårt LMS var integrationen av en flexibel registrerings- och betalningsprocess, vilket gjorde det enkelt för studenter att anmäla sig och betala för kurser direkt på plattformen. Denna funktion utformades för att förenkla åtkomsten och interaktionen med nödvändiga kurser, vilket avsevärt förbättrade den övergripande användarupplevelsen och tillgängligheten till medicinsk utbildning via Doktorsutbildningsportalen.

Om du har liknande utmaningar som Doktorsutbildningsportalen, tveka inte att kontakta oss på Angry Creative. Vi är redo att guida dig, börja med ett möte med vår expert, Jimmy Rosén. 

Boka ett möte idag!