Esthelle & Thild

Ekologisk vegansk skönhet som gör skillnad

E-handel

Pernilla (Estelle & Thilds grundare) blev medveten om mängden skadliga kemikalier, tillsatser och syntetiska ämnen i hudvård under sin tid som vd för ett svenskt skönhetsföretag. När hon fick sina döttrar Estelle och Mathilde började hon reflektera över nästa generation och vad vi lämnar efter oss till dem. Hon bestämde sig då för att skapa ett innovativt skönhetsmärke med effektiva produkter och ekologiska ingredienser.

estellethild.com

Vad gjorde vi?

Konsultering

Design

Frontendutveckling

Migration

Dedikerad hosting

Förvaltning

WooCommerce

WordPress

Resultat

Genomsnittligt ordervärde

+35 %

Omvandlingsfrekvens

+1,65 %

Qala for the win!

Esthelle & Thild var bekanta med WordPress eftersom de redan använde plattformen, men de behövde hjälp med att göra sin site och e-handel mer effektiv och tilltalande.

Vi byggde om deras e-handel baserat på Qala och skapade en ny stilren design.

Bättre arkitektur för ökad försäljning

Estelle & Thilds originalbutik var i stort behov av en arkitektonisk omformning – för att förbättra kundresor och för att öka försäljningen till sina besökare. Det innebar konsultation för frontend-utveckling, design och användarupplevelse för att skapa en helhet där kundresan står i fokus.

Illustration av e-handel

Qala med Gutenberg i sin fulla glans

Detta var vårt första projekt med en Gutenberg-aktiverad version av Qala, något vi kunde lära oss mycket av! Med värdefull input från kunden skapade vi en optimerad kassa och kunde återkoppla ett flertal förbättringar för Qala-modulerna till vårt produktutvecklingsteam.

Detta projekt var ett basprojekt med Qala som e-handel tillsammans med vissa anpassningar för varumärke och Estelle & Thilds specifika behov. Detta visar verkligen Qalas styrkor och värde även i dess grundutförande.