iGaming Business North America

Roligt och lekfullt arbete med iGaming Business North America

Marknadsföring

iGaming Business specialiserar sig på att publicera och tillhandahålla information till iGaming-sektorn. De gör detta genom tidskrifter, evenemang, webbplatser och rapporter. Förutom en tidskrift producerar iGaming Business Nordamerika också webbseminarier, evenemang, nyhetsbrev och forskningsrapporter.

Game On

För att genomföra detta projekt behövde iGaming Business North America en partner som var specialister på WordPress och som kunde arbeta med dem för att utveckla en tech-stack som kunde hanteras av deras interna team. Som med varje ny webbdesign hade iGaming Business North America några idéer om vad de ville att deras nya webbplats skulle kunna göra. En av deras största krav var att ge sina besökare bättre användarupplevelser.

Förbättrad hastighet och struktur

Vi förbättrade laddningstiden och skapade en central plats så att deras tre tidningar kunde nås på ett samma ställe. Att ha tre tidningar samt allt innehåll som följer med, kan vara mycket att hantera. Vi ville förenkla saker för folket på iGaming Business North America, så vi skapade en enkel arbetsflödesredigerare. Detta har gjort uppladdning och kategorisering av innehåll mycket enklare.

Att möta klientens krav

Eftersom den här webbplatsen behövde vara redo inför en satt deadline, stod vårt team inför en tidspressad utmaning. Men som förväntat kunde våra utvecklare hantera det snabba tempot och skapade en snygg, träffsäker webbplats som var redo i tid för deadline. Webbplatsen lansering gick väldigt bra och vi är mycket nöjda med resultatet. Men det som gör oss ännu mer nöjda är att även iGaming Business North America älskade sin nya sida.