M2M Intelligence

WordPress möter M2M Intelligence

Marknadsföring

M2M Intelligence är ett brittiskt företag som gör flera ganska fantastiska saker, som att leverera konstruerade lösningar och höga servicenivåer till människor som behöver IoT-anslutning och kontroll.

En klient med en vision

M2M Intelligence kom till oss och vårt utvecklingsteam med ett par viktiga mål i åtanke. En av de viktigaste sakerna de ville var att förtydliga deras kärnbudskap och förbättra deras sökrankning. De hade redan mycket innehåll på sin tidigare webbplats, men tänkte ”mer”, och det med rätta. De ville ha en livlig nyhetssida med ett antal gated whitepapers och artiklar. Det var också viktigt att få deras webbplats mer integrerad med deras nuvarande branding, och att i slutändan öka förfrågningskonverteringen.

När mål och WordPress möts

Efter våra första diskussioner kom vi tillsammans fram till ett antal mål för vad vi ville uppnå under projektet. Ett av våra mål var att se till att det fanns en gedigen, uppdaterad WordPress-infrastruktur. Denna specifika infrastruktur skulle också behöva vara framtidssäker.

WordPress passade perfekt då det är utmärkt för innehållshantering, vilket var i linje med deras mål att skapa mer engagerande innehåll. Men inte bara det, det är också ett säkert alternativ som kan bemöta framtida utvecklingskrav.

WordPress ger resultat

Under ombyggnadsprocessen var det viktigt att vi byggde en webbplats som enkelt kunde uppdateras och modifieras. Vi ville att folket på M2M Intelligence skulle kunna ändra och justera saker själva om de kände behov. För detta bjöd vi in ​​dem och genomförde några träningspass, så att de kände sig bekväma i att kunna ta hand om sin nya webbplats. Inom kort var de proffs på det.

Vi är tacksamma att ha fått samarbetat med M”M för denna ombyggnad och är väldigt nöjda med resultaten. Vi är glada att M2M Intelligence verkar känna likadant.