Hem / Enoteket: Italiensk mat & design

Enoteket: Italiensk mat & design

För en tid sedan hjälpte vi Restaurang Enoteket att skapa en ny webbplats. Enoteket är en frisk fläkt i Norrköpings restaurangliv, med många helt nya koncept inom ramen för sin verksamhet. Utöver lunchserveringen, kvällsrestaurangen och ett ”taggsystem” för köp så har de i samarbete med Norrköpings Science park en Coffice-del.

Kraven som ställdes på webbplatsen var många. Designen skulle reflektera interiören på restaurangen och deras logotyp (Som var inspirerad av italienska fotbollslaget Roma, såklart).

Enoteket

Utöver detta krävdes det en del funktioner för att kunna sköta sidan på ett bra sätt. Vi byggde funktioner för att schemalägga dagens lunch, utskriftsoptimerade menyn mm.

Enoteket fick även hjälp med sin strategi. Genom att aktivt blogga och publicera dessa inlägg samt andra nyheter på sin Facebook-sida gick de snabbt till närmare 1000 ”gillare”, och en mycket livlig och populär restaurang.

För framtiden byggde vi in stöd för att senare kunna lägga till allergiinformation på varje maträtt och mängder av andra saker.