Hem / Flytterbjudande – Gratis WordPress hemsida!

Flytterbjudande – Gratis WordPress hemsida!

Vi har haft ett mycket spännande år! Vi har växt så det knakar, och därmed även växt ur våra lokaler där vi hyrt in oss i av IT-företaget Kafit.

I månadsskiftet flyttar vi till nya fina lokaler på Nya Rådstugugatan 1 i Norrköping. För att fira och samtidigt ge folk chansen att prova på våra tjänster (samt slå ett slag för öppen källkod) tänkte vi köra en kampanj hela November.

I vanliga fall är vår huvudsakliga verksamhet att göra specialdesignade webbplatser för de med lite högre ambitioner. Men vi tycker att alla förtjänar en bra webbplats. Detta erbjudande riktar sig därför istället till alla småföretagare som är i behov av en bra & billig hemsida men som kanske inte behöver något specialdesignat.

GRATIS WordPress Mallhemsida

Vi hjälper er att sätta upp en hemsida i WordPress med en schysst standardmall vid köp av hosting / webbhotell genom oss (1500 kr / år ex moms + kostnad för domännamn).

Med WordPress får du en hemsida byggd på öppen källkod – detta innebär förutom att du kan administrera din hemsida själv att du har inga månadsavgifter (förutom webbhotellet) & fullt leverantörsoberoende.

Totala kostnaden per år blir därför under 2000 kr / år ex moms!

Skicka ett e-mail med era företagsuppgifter & vad ni vill ha för domännamn till [email protected] så hjälper vi er så fort vi kan!

50% Rabatt på mallmodifikationer

För de klienter som känner att mallen skulle behöva modifieras brukar vi boka en halvdags sittning tillsammans, så fixar vi det. Då kommer ni in till vårt nya kontor, sätter er bredvid oss och pekar och instruerar hur ni vill ha det. Så nära skräddarsytt man kan komma 🙂

Normalt: 5000 kr

Erbjudande: 2500 kr (-50%)

Skicka ett e-mail med era företagsuppgifter & vad ni vill ha för domännamn till [email protected] så bokar vi en tid i November!

25% Rabatt på migrering till WordPress

Har ni en hemsida idag som nu är nöjda med? Vi kan ta er nuvarande design och överföra den till WordPress. Vi erbjuder 25% rabatt av totalsumman! Kontakta oss för offert.

Erbjudandena gäller endast November 2011 och i samband med köp av hosting / webbhotell.

Rabatter på Sökpositionering från Jajja!

I samband med vår flytt erbjuder även vår partner Jajja fina rabatter på sina tjänster.

Google är idag Sveriges största köp- och säljkanal för både företag och privatpersoner, med fler än 20 miljoner sökningar per dag. Är det du eller dina konkurrenter som syns när din målgrupp vill köpa? Med Jajja Når du topp tio på Google på dina viktigaste sökord. Det bästa är att du bara betalar för resultat.

  • Vid ordervärde på 2000-3000kr/månad bjuder Jajja på sin leadsrapport värde 10 585kr/år.
  • Vid ordervärde på 3001-5000kr/månad bjuder Jajja på sökord värde 899 kr/månad samt sin leadsrapport, värde 10 585kr/år.
  • Vid ordervärde på 5001-10.000kr/månad bjuder Jajja på sökord 1860kr/månad samt sin leadsrapport, värde 10 585kr/år.

Kontakta oss för mer information!