Hem / Kickstarter för WordPress the Card Game är i mål

Kickstarter för WordPress the Card Game är i mål

Vi är glada och stolta att kunna säga att vi redan nått målet med vår Kickstarter-kampanj för WordPress the Card Game. Stort tack till alla som stöttat oss så här långt! Kampanjen fortsätter på Kickstarter fram till årsskiftet så missa inte att hjälpa oss nå våra stretch-goals så spelet kan bli ännu bättre.

Intervjuer om WordPress the Card Game

Vår VD, Jimmy Rosén, intervjuades i dagarna om WordPress the Card Game i segmentet Doc Pop’s News Drop hos Torque Magazine. I intervjun pratar Jimmy om tanken bakom spelet, crowdfunding och vad vi planerar att göra med vinsten.

Det går även att läsa en intervju med Jimmy i senaste numret av wpse.se. Jimmy tar upp hur viktigt det är både för oss och våra kunder att vi är med och hjälper till att påverka utvecklingen av WordPress och WooCommerce. Han tar upp processen vi haft när vi valt ut WordPress-profiler till spelet samt vilka av dessa som kan förväntas finnas med.

Vad är WordPress the Card Game?

WordPress the Card Game lär ut Open Source-värderingar, värderingar vi här på Angry Creative självklart skriver under på. Även vem som är vem inom WordPress-communityn med tyngdpunkt på norden. Under spelets gång får du lära dig att nyckeln till framgång inte bara är att bygga upp ditt eget företag. Något som görs genom att exempelvis slutföra projekt och anställa duktig personal. För att lyckas i spelet behöver du även parallellt bidra till WordPress-communityn.

Eftersom vi också vill bidra till WordPress-communityn så kommer alla pengar vi tjänar på projektet att gå till the WordPress Foundation. Detta för att det till exempel ska kunna anordnas fler events för communityn såsom  WordCamp Europe 2017 som vi medverkade på tidigare i år.