Hem / KontorEtt: Lite snyggare, lite bättre.

KontorEtt: Lite snyggare, lite bättre.

Sedan i höstas har vi sakta men säkert byggt en ny webbplats åt KontorEtt. En webbplats som reflekterar deras känsla för stil och design, och som tydligare kan kommunicera vad de är för företag och vad de arbetar med. Då KontorEtt har en tydlig specialité – att inreda kontor för företag – så borde även den delen finnas tydligt representerad på deras webbplats. Deras dåvarande webbplats fokuserade mer kring att de hade en designoutlet, något som står för bara 5-10% av verksamheten.

Vi valde istället att dels kunna visa upp produkter och erbjudanden på webbplatsen, men även att de skulle ha inspirerande kundcase på webbplatsen där de visade upp vad de gjort för andra klienter. Vi skapade även en redaktionell yta i form av en blogg där Bosse, den designbitne VDn, kommer skriva artiklar om både det ena och det andra inom design. Vi hjälpte dem även få igång ett nyhetsbrev där de lätt kan gå ut med erbjudanden till de klienter som väljer att prenumerera på den informationen.

Förutom att vara vansinnigt snygg är sidan även responsiv och anpassar sig därmed till tex smartphones, för att leverera den mest relevanta informationen till den typen av besökare.

KontorEtt

Vi är oerhört nöjda och tackar för ett gott samarbete!