Hem / Angry Creative fyller 2 år!

Angry Creative fyller 2 år!

Angry Creative fyller två år i September och det är dags för att berätta lite vad vi hållit på med. Det har varit ganska trött med uppdateringar här på bloggen på sistone, så antingen har vi suttit på händerna eller varit upptagna med annat. Eller?

Hur har Angry Creatives andra år varit?

År nummer två har varit riktigt roligt, och utmanande. Vi har på allvar etablerat oss som en seriös partner att arbeta med om man skall göra en WordPress satsning. Vi har förbättrat våra processer och våra verktyg för att kunna göra bättre och mer driftsäkra leveranser till våra kunder.Vi har jobbat mycket tydligare med supportavtal för våra kunder där vi kan erbjuda löpande förvaltning för våra kunder.

Ihop med det har vi utvecklat våra verktyg inom flera fält som gör att våra kunder får en helt annan kvalité på tjänsten som levereras jämfört med många av våra konkurrenter. Vi har stött på de flesta problemen tidigare och kan bygga på den erfarenheten och har automatiserade system som hjälper oss att göra det.

Vilka har varit de största utmaningarna?

Den största utmaningen men även den största belöningen har varit att gå från start-up läge till att känna oss mer stabila, både ekonomiskt som hantverksmässigt. Att ständigt förbättra sig själva och göra varje förändring med entusiasm har krävt mycket tid och energi av oss, alla har verkligen jobbat stenhårt.

Utöver de rent process och verktygsmässiga utmaningarna så har vi ändrat på vår framtoning och gjort klart och tydligt att vi är experter på WordPress, vilket kanske inte alltid framgått i vårt marknadsmaterial tidigare.

Vi har även rullat ut vårt väldigt efterlängtade motivationsprogram, där anställda får tid till Open Source. När vi startade hade vi ambitionen att göra en sådan grej, men hela första året var vi tvungna att gå från möjlighet till möjlighet. Nu är det äntligen en fast del av vad det innebär att jobba här!

Hur har det gått då?

Det har gått bra! Vi har rekryterat ny personal, avslutat några stora projekt (1000h+) och byggt självförtroendet något oerhört. Vi fick pris som årets unga företag i Norrköping. Ännu en gång höll vi i WordPress Meetup i Norrköping, som blev galet lyckat.  Och sen har vi ju gjort memecak.es, där vi samlar upp roliga tårtor som vi äter på kontoret för att fira lanseringar 🙂

Vad händer i höst?

I höst kommer vi försöka trycka på gasen och köra full fart framåt. Vi har nu alla beståndsdelar för att kunna skapa ett Open-Source företag som levererar vad man lovar, och gärna lite till.Här på bloggen kommer ni kunna läsa om våra övervakningssystem och hur de fungerar, om kundcase samt lite fler vardagsbetraktelser från kontoret.