Dusterhoff

Kraftfull prestanda med toppkvalité

E-handel

Dusterhoff Racing, ledande inom HEMI-prestanda, erbjuder unika förstaklassiga lösningar inom fordonsbranschen. Med specialisering på Dodge, Jeep och andra märken erbjuder de högkvalitativa kraftpaket och fjärrinställningstjänster som tar fordonens prestanda till nya höjder. Deras mål är att erbjuda skräddarsydda HEMI-lösningar för de som brinner för hög prestanda och att sätta nya standarder inom bilindustrin.

www.dtracing.com

Vad gjorde vi?

WooCommerce

Förvaltning

Backend-utveckling

WordPress

WordPress

Migrering

Design

Frontend-utveckling

Front end-utveckling

Underhåll

Dedikerad hosting

Konsultering

Konsultation

Interaktionsdesign

Förbättra användarupplevelsen

Dusterhoff Racing fick ett akut behov att förbättra användarupplevelsen på sin hemsida efter att ha flyttat från Shopify. Deras strävan efter ett skräddarsytt designsystem ledde till utmaningar med att integrera komplex bakgrundskodning och flexibla filter.

Med ett särskilt fokus på att förbättra användarupplevelsen (UX) blev bristen på ett optimerat filtersystem ett kritiskt problem. Bytet gjorde det tydligt att det var viktigt att hjälpa kunderna att enkelt hitta rätt delar till deras bilar. Detta fick dem att leta efter en lösning som kunde hjälpa dem upprätthålla löftet att erbjuda skräddarsydda tips.

Införandet av Qalas anpassningsbara filter löste problemet. Det gjorde att kunderna lätt kunde hitta delar som passade just deras bilar, vilket återinförde den smidiga och enkla upplevelsen de förväntade sig.

Övervinn utmaningarna med Qalas skräddarsydda flexibla filter

Det här projektet innebar noggrann utveckling av filterfältet, vilket krävde flera veckors dedikerat arbete för att uppfylla Dusterhoff Racings unika vision. Den avancerade anpassningen av Qalas flexibla filter var en avgörande del, skräddarsydd för att möta de komplexa kraven från deras produktutbud och kundfokuserade mål. Denna skräddarsydda lösning lyfte inte bara hemsidans funktionalitet utan blev också avgörande för att förbättra hela användarupplevelsen.

Revolutionera den digitala upplevelsen


Införandet av Qalas flexibla filter blev en vändpunkt som överträffade kundens förväntningar. Det avancerade filtersystemet förbättrade inte bara hemsidans funktionalitet utan lyfte även sidans visuella bild, helt i linje med Dusterhoff Racings vision om en överlägsen användarupplevelse. Denna förändring har gjort Dusterhoff Racing till branschledande, med en hemsida som sätter nya standarder för både funktionalitet och design.