eRAD

Högkvalitativa radiologikurser online

E-handel, LMS

Erad erbjuder interaktiva och högkvalitativa onlinekurser i radiologi för läkare och medicinstudenter. Kursinnehållet, som leds av erfarna specialister, täcker olika områden inom radiologi och är tillgängligt på begäran. Fokus ligger både på praktisk och teoretisk kunskap med målet att förbereda deltagarna på att hantera verkliga medicinska situationer.

www.erad.se

Vad gjorde vi?

Konsultering

WooCommerce

Design

Digital strategi

WordPress

Backend-utveckling

Dedikerad hosting

Utvecklingen av eRAD’s digitala grund

Innan vårt samarbete befann sig Erad i situationen där de skulle börja skapa en digital närvaro. De saknade helt en onlineplattform för att effektivt erbjuda och hantera sina specialiserade radiologikurser. Denna digitala frånvaro begränsade inte bara deras utbildningsmöjligheter. Det påverkade även deras operativa effektivitet i att leverera förstklassigt innehåll till en bred publik av vårdpersonal och studenter, vilket var avgörande för att förbättra lärandet och utbildandet inom radiologi.

Skräddarsydd e-läroplattform för eRAD

För att hjälpa Erad utvecklade vi ett skräddarsytt läro hanterings system (LMS) med Qala-ramverket, känt för sin kostnadseffektivitet och tillförlitliga funktionalitet. Denna specialanpassade plattform skapades för Erads unika behov, vilket möjliggjorde effektiv distribution av deras radiologikurser online och utvidgade deras räckvidd och påverkan. Systemet förenklade även administrativa uppgifter, förbättrade kursadministrationen för Erads team och ökade tillgängligheten och lärandeupplevelserna för användarna.

Om du har liknande utmaningar som Erad, tveka inte att kontakta oss på Angry Creative. Vi är redo att guida dig, börja med ett möte med vår grundare, Jimmy Rosén.

Boka ett möte idag!