TÔNN furniture

Möbelföretag som skapat anpassat modulärt hyllsystem för vardagslivet

E-handel

Häng med på vår resa i moderniseringen av e-handelslandskapet. Upptäck hur Qalas innovativa lösningar förbättrade användarupplevelsen, vilket resulterade i en förenklad betalningsprocess, ökad kundnöjdhet och en branschledande e-handelsplattform.

tonnfurniture.com/

Vill du ha hjälp med att bygga din hemsida? Boka ett möte nu!

Vad gjorde vi?

WordPress

WordPress

Backend-utveckling

Backend-utveckling

Woocommerce

Förvaltning

Konsultering

Konsultation

Multisite

Frontendutveckling

Front-end utveckling

Underhåll

TÔNN furnitures resa

TÔNN furniture, tidigare känt som Betonggruvan, är en eldsjäl inom design och tillverkning som specialiserar sig på att skapa möbler skräddarsydda för att förbättra varje aspekt av ditt liv. Deras främsta bedrift, det modulära hyllsystemet som kallas Portal, förkroppsligar deras engagemang för sömlös anpassning, expansion och uppdelning, vilket möjliggör för dig att skapa utrymmen som verkligen passar dig och din livsstil.


Utmaningen

Med ett föråldrat användargränssnitt var utmaningen svårigheterna med navigering på hemsidan och en suboptimal kundupplevelse. TÔNN furniture strävade efter att förbättra möjligheterna för merförsäljning, med det slutliga målet att omvandla sin e-handelsplattform till en modern, trendföljande webbplats.

Att uppgradera e-handelsupplevelsen

När TÔNN furniture sökte vår expertis var deras vision tydlig – en modern e-handelssida som följer de senaste trenderna. Vi integrerade sömlöst Produktinformationssidan (PDP) i shoppingresan, vilket förbättrade användarupplevelsen och ökade möjligheterna för merförsäljning. Resultaten var imponerande: en förenklad betalningsprocess, förbättrad kundnöjdhet och en dynamisk e-handelsplattform.

Qala

Qalas nyckelfunktioner spelade en avgörande roll i att förbättra TÔNN Furnitures kundupplevelse. Genom att utnyttja den innovativa mini-kundvagnslösningen från Qala, omdefinierade vi användarupplevelsen och tillhandahöll en sömlös och intuitiv väg för kunderna från produktupptäckt till kassan. Med en fräsch, modern design som fångade besökarnas uppmärksamhet, förbättrade den omgjorda webbplatsen inte bara navigeringen utan även maximerade möjligheterna för merförsäljning.