Kylgruppen

Precis webbplats för kyl- och värmepumpsservice

Marknadsföring

Kylgruppen erbjuder tjänster för installation och service av kylar och värmepumpsenheter. Med en av Sveriges största serviceavdelningar behöver de en webbplats som fungerar som informationsplattform, kontaktformulär och plattform för produktdisplay. Kylgruppens tidigare webbplats var utdaterad och behövde en ny design och struktur för att kunna attrahera sina kunder på bästa sätt.

kylgruppen.se

Vad gjorde vi?

Frontendutveckling

Frontendutveckling

Webbdesign

WordPress

WordPress

Bygg webbplatsen efter vad era kunder behöver

Som ett tjänstbaserat företag kräver Kylgruppens kunder en viss typ av information för att välja att använda sig av företagets tjänster. Något som består av tydlig information om tjänster och tidigare referenser. För att öka företagets konvertering behöver man därför beakta kundernas behov och möta dessa. Med en välinformerad webbplats strukturerad efter en enkel navigation kan man lätt svara på flera frågetecken kunderna initialt kan ha.

Välbyggda och stabila webbsidor är verktyg för god marknadsföring

Genom att använda oss av WordPress i byggandet av sidan kan vi lätt skapa en enkel administration och en smidig webbplats. Erfarna webbutvecklare kan snabbt skapa en stabil och snabb webbplats, som både möter krav om estetik och informationspresentation. För att Kylgruppen ska kunna utföra sitt arbete på bästa sätt bidrar vi med verktygen för att webbplatsen och dess information skall vara så behändig som möjligt.