Hasta Home

Nyskapande design, praktiska lösningar

E-handel

Sedan 1982 har Hasta Home varit pionjärer inom nyskapande design, särskilt med sin Panel Hanger, samtidigt som de prioriterar hantverket genom tillverkning inom det egna företaget. De värdesätter sitt arv och sin resa från en liten verkstad till ett modernt familjeföretag. Hasta Home strävar efter att leda marknaden för heminredning och sätter kontinuerligt nya trender inom branschen.

www.hastahome.se

Vad gjorde vi?

WooCommerce

Förvaltning

Backend-utveckling

WordPress

WordPress

Migrering

Multisite

Design

Frontend-utveckling

Front end-utveckling

Underhåll

Dedikerad hosting

Förnya den digitala miljön


Hasta Home stod inför flera stora utmaningar online, främst dålig webbplatsprestanda som påverkade användarupplevelsen. Långsam sidladdning, problem med produktfiltreringssystemet och en ineffektiv sidbyggare krävde en heltäckande lösning. Integrationen av Qala-filter blev avgörande för att förbättra hanteringen av hemsidan och även användarupplevelsen.

Dessutom var en stor utmaning att underlätta försäljning från tredjepartsleverantörer, vilket krävde en hybridmodell som kombinerade direktförsäljning med dropshipping. Lösningen innebar en fin balans för att säkerställa att Hasta Home och deras leverantörer skulle kunna arbeta smidigt utan att kompromissa plattformens snabbhet och användarupplevelse.


Qalas skräddarsydda integrationslösning för ökad effektivitet


Qalas omfattande funktioner visade sig vara en perfekt lösning för Hasta Homes behov. Qalas kapacitet löste behovet av ytterligare speciallösningar och stämde exakt överens med vad kunden behövde. Implementeringen av Qalas filter förbättrade avsevärt produktfiltreringssystemet och erbjöd en smidigare och mer effektiv upplevelse för användarna.

Dessutom förenklade Qalas intuitiva gränssnitt hanteringen av hemsidan, ersatte den tidigare ineffektiva sidbyggaren och minskade teamets arbetsbelastning. Genom att utnyttja Qalas styrkor åtgärdade vi inte bara omedelbara problem utan vi gav även Hasta Home en mer responsiv, smidig och framtidssäker plattform.

Hasta Homes förbättrade digitala närvaro

Lösningen som implementerades i detta projekt innebar ett stort kliv framåt jämfört med Hasta Homes tidigare upplägg. Qala visade sig vara ett mycket passande val då Hasta Homes behov smidigt uppfylldes. Qalas funktioner blev kärnan i Hasta Homes webbplattform och gav en bra lösning både i dagsläget och för framtiden.

Tack vare Qalas avancerade funktioner har Hasta Home nu ett system som är mer effektivt, lättanvänt och flexibelt. Det är förberett för att hantera marknadens förändringar och uppfylla kundernas förväntningar utan problem.