Hem / WooCommerce / Sage X3

Sage X3

Med Sage X3 blir det enklare än någonsin att driva företag. Sage X3 är ett snabbare, enklare och flexiblare affärssystem som kommer lösa mycket av den komplexitet som det innebär att driva företag. Sage X3 är nästa generations affärssystem och ger alla användare tillgång till alla funktioner på de mest populära plattformarna, oavsett var de befinner sig.

Snabbt

Snabbt

Sage X3 kommer accelerera alla dina affärsprocesser oavsett om det är inköp, lagerhållning, försäljning, kundservice eller ekonomisk uppföljning.

Enkelt

Enkelt

Sage X3 anpassar sig till dina behov och varje användarrolls unika preferenser vilket innebär ett avskalat UX som fungerar lika bra oavsett enhet.

Flexibelt

Flexibelt

Sage X3 erbjuder branschspecifika installationer med stor funktionalitet som låter dig fokusera på ditt företags unika processer.

Flexibelt och skalbart

Varje företag är unikt och bedriver sin verksamhet på sitt egna sätt. Med Sage X3 får du kraftfulla funktioner som kan konfigureras för att möta dina komplexa organisations- och rapporteringsstrukturer. Affärssystemet kommer förenkla och effektivisera hanteringen av flera anläggningar, butiker, företag, regioner och länder från en gemensam installation av Sage X3.

Personlig användarupplevelse

Med Sage X3 introduceras en enklare och mer personlig användarupplevelse byggd på den senaste och säkraste tekniken. Oavsett om användarna är på kontoret eller på resande fot får de tillgång till den företagsdata de behöver när de behöver den, allt i ett intuitivt gränssnitt som är personligt anpassat efter varje användares roll.

Klart för din bransch

Många andra affärssystem och systemlösningar kräver externa plugins och integrationer för att passa branschspecifika processer. Sage X3 klarar sig på egen hand och är klart att använda för de flesta företag inom e-handel, tillverkning och service, samtidigt som det är byggt på ett sätt som möjliggör integrationer och åtkomst av kompletterande lösningar när det behövs.

Hanterar alla affärsprocesser

Sage X3 ger en bred funktionalitet som stödjer alla dina viktigaste affärsprocesser.

  • Ett affärssystem som integrerar inköp, lager, försäljning, kundservice och redovisning.
  • En lösning som möjliggör automatisering av arbetsflöden för att påskynda företagsprocesser och uppföljning inom alla områden av verksamheten.
  • Inbyggda analyser för en djupare insikt i verksamheten som kommer göra rapportering, kommunikation och beslutsfattande både enklare och snabbare.

Redo att växa globalt

Sage X3 gör det enkelt att driva en internationell affärsverksamhet. Affärssystemet kommer att förenkla din handel med internationella leverantörer, partners och kunder genom att erbjuda stöd för flera olika språk och valutor från en enda installation. 

Headless WooCommerce

När du investerar i ett affärssystem som Sage X3 kan du släppa mycket av de krångliga och tidskrävande bitarna som pågår bakom kulisserna på din e-handel och istället fokusera på att sälja och marknadsföra. Det är detta som är Headless WooCommerce.

Vår tidigare kund Strandberg Guitars gjorde precis detta, digitaliserade sina affärsprocesser med Sage X3. Vi stod för Wordpress- och WooCommerce-utvecklingen medan vår partner Systemstöd gjorde kopplingen mot Sage.

Vad kostar det?

När du väljer att starta ett nytt projekt med Sage X3 hos oss kan du välja att köpa vår paketlösning Qala. I Qala ingår alla de funktioner som vi har märkt att våra kunder oftast efterfrågar, det innebär att du snabbt kan börja sälja och sedan bygga på med nya funktioner allt eftersom behoven upptäcks.

Prislista för projekt med Sage X3: 

  • Initial workshop: 20tkr
  • Sage X3 implementationsprojekt: normalt 250-400tkr
  • Sage X3 licenskostnad: ca. 80-100tkr (engångskostnad)
  • Sage X3 årlig underhållskostnad: ca. 15-20tkr/år
  • Sage X3 drift: ca. 5tkr/mån (3-4 ordrar/sekund, fler ordrar innebär högre driftkostnad)

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt nästa projekt eller kontakta Systemstöd om du vill veta mer om Sage X3 och få en mer fullständig offert.

Du kanske även är intresserad av dessa artiklar

briqpay-feat

Mattias Tengblad | Reading time 3 min

Briqpay – flexibel betallösning för B2B e-handel

feat-cro

Mattias Tengblad | Reading time 8 minutes

Konverteringsoptimering

Vad är konverteringsoptimering?. Konverteringsoptimering (CRO) är processen att öka andelen konve…

Read more
feat-cro

Mattias Tengblad | Reading time 8 min

Konverteringsoptimering

feat-app

andershermansson | Reading time 12 min

Affärssystem (ERP) för WooCommerce

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips, inspiration och insikt om WordPress och WooCommerce och den digitala världen bortom.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå

Loading