Equestrian Stockholm

Stil och elegans för alla ryttare

E-handel

Equestrian Stockholm är ett exklusivt ridmärke som kombinerar stil, kvalitet och hållbarhet. Deras sortiment av ridutrustning, schabrak och hästtillbehör speglar deras engagemang för högkvalitativt hantverk och unika designs inspirerade av naturen. Med en ambition att bli branschledande inom ridmodet, prioriterar de hållbara metoder och erbjuder ryttare och hästar lyxiga och miljömedvetna alternativ.

www.equestrianstockholm.com

Vad gjorde vi?

WooCommerce

Förvaltning

Backend-utveckling

WordPress

WordPress

Migrering

Design

Frontend-utveckling

Front end-utveckling

Underhåll

Dedikerad hosting

Konsultering

Konsultation

Multisite

Integration

Integration

Equestrian’s behov att stärka sin globala image online

Equestrian Stockholm stötte på utmaningar med sin tidigare hemsida som inte speglade deras globala ställning och saknade funktioner som förväntas av ett internationellt varumärke. Ombyggnaden fokuserade på att integrera avancerade funktioner för att anpassa online plattformen till deras marknadsposition.

Uppdaterad digital köpupplevelse för Equestrian


Huvudfokus för Equestrian-projektet var att förbättra hemsidans prestanda och funktionalitet. Betalningsprocessen förenklades för att underlätta kundtransaktioner, vilket ökade hemsidans prestanda för snabbare och smidigare användarinteraktioner. Vi uppdaterade även den visuella designen och användarupplevelsen för att spegla varumärkets kvalitet och internationella närvaro, vilket stärkte Equestrian Stockholms position på marknaden för ridsportdetaljhandel.

Förbättrad digital användarupplevelse

I Equestrian projektet implementerade vi lösningar som förbättrade produktvisualisering och som gjorde det möjligt att märka produkter för speciella kampanjer. Det har även blivit lättare att snabbt lägga till produkter i kundvagnen direkt från kollektionssidor, där även färgkodning och videor förbättrar surfupplevelsen och ger en tydligare och bättre bild av produkterna. Vi säkerställde även att kundvagnen förblir konsekvent över olika länder, vilket förbättrar användarupplevelsen globalt.

Om du står inför liknande utmaningar som Equestrian Stockholm, tveka inte att kontakta oss på Angry Creative. Vi är redo att vägleda dig, börja med ett möte med vår grundare, Jimmy Rosén. 

Boka ett möte idag!