Hem / Angry Creative förvärvar Bishop Media

Angry Creative förvärvar Bishop Media

Tillsammans mot nya höjder

Vi på Angry Creative är glada att meddela förvärvet av Bishop Media, en webbyrå känd för sina innovativa lösningar gällande webbutveckling och digital marknadsföring.

Sammanslagning av kompetens

Bishop Media, beläget i hjärtat av Norrköping, har spelat en avgörande roll i att främja den digitala närvaron för över 300 företag. Med ett skarpt fokus på vackert utformade webbplatser, varumärkesidentitet och digitala marknadsföringsstrategier, ligger deras expertis i att lyfta små företag och startups.

Ökade befintliga styrkor

Detta strategiska förvärv markerar en vändpunkt i vår strävan mot att bredda vårt tjänsteutbud och fördjupa vårt åtagande att erbjuda omfattande digitala lösningar. Bishop Medias distinkta tillvägagångssätt kompletterar våra befintliga styrkor och banar väg för oss att leverera mer diversifierade och dynamiska webblösningar.

Kommentar från Jimmy Rosén

”Vi ser verkligen fram emot att välkomna det fantastiska teamet från Bishop Media till Angry Creative-familjen” säger Jimmy Rosén, VD och grundare av Angry Creative AB. ”Det här förvärvet stärker inte bara vår närvaro inom webbutveckling och design, utan ger oss också möjlighet att växa tillsammans och lära av varandra på ett sätt som kommer gynna våra kunder på alla nivåer.”

En förening av vision och innovation

Teamet från Bishop Media kommer att ansluta sig till oss på kontoret i Norrköping och bli en integrerad del av vårt remote-first team. Detta samarbete bidrar till att främja en unik kultur av innovation och teamwork, nödvändigt för att skapa ännu mer exceptionella webblösningar för våra kunder.

På väg mot en ny, gemensam, resa

När vi fortsätter denna resa tillsammans ser vi fram emot att utforska nya möjligheter och utmana gränserna för vad vi kan åstadkomma i den digitala världen.

Om du har några frågor eller vill veta mer, tveka inte att kontakta oss.

Jimmy Rosén (VD)
E-post: [email protected]
Telefon: 010-762 44 40