Östgöta Kök

Eleganta webblösningar för Östgötsk restauranggrupp

Marknadsföring

Östgöta kök är en koncern som lyfter Östgötsk mat till en ny nivå, med råvaror av god kvalité och spännande menyer. Östgöta kök-gruppen är en koncern som har ett antal restauranger i Norrköping, som satsar på att inkludera alla Norrköpings invånare med med olika nischer och målgrupper till resturangerna. Östgöta kök-gruppen behöver, utöver nya webbplatser till de olika restaurangerna i koncernen, hjälp med en digital strategi för att etablera sig som välkända restauranger i Östergötland. Med fokus på bilder och intressant layout skall webbplatserna både sälja in maten som dess koncept.

ostgotakok.se

Vad gjorde vi?

Agil projektledning

Design & kreativt

Dedikerad hosting

Frontendutveckling

Frontendutveckling

Löpande drift & underhåll

Teknik & utveckling

Webbdesign

WordPress

WordPress

PIG’N’HEN

PIG’N’HEN är en restaurang i Norrköping inriktad på streetfood och cocktails, med ett fokus på kyckling och fläskkött, som namnet åsyftar. De vill med sin härliga atmosfär vara ett ställe för Norrköpingsbor att umgås på. 

GIN

GIN är en modern svensk restaurang som erbjuder en välkomponerad gastronomisk upplevelse.

GIN behöver med sin webbplats förmedla sitt egna uttryck och stil, samtidigt som struktur på webbplatsen skall fungera ihop med partnerrestaurangen Pig’n’Hen.

Med en snabb och användarvänlig sida blir intrycket smakfullt samtidigt som med navigation och gridmässig struktur tydligt konnoterar till den andra restaurangen i koncernen.

Härlig Pasta

Resultatet för Härlig Pasta faller i samma ton som Östgöta Köks andra hemsidor, men med en tonalitet som talar om den härligaste pastan i stan. Webbsidan består till mesta dels av bilder från restaurangen och dess maträtter. Det finns en koppling till Härlig Pastas egna sociala medier där restaurangen själv laddar upp bilder. Självklart finns menyn på webbsidan och navigationen dit är lika enkel som en fingerrörelse.

Burgers & Bangers

Burgers & Bangers är en burgar- och ölrestaurang i Norrköping som tillsammans med god mat erbjuder en skön atmosfär och känsla. Burgers and Bangers ingår i koncernen Östgöta Kök.

Burgers and Bangers behöver en webbplats som kombinerar restaurangens känsla med en tydlig användarupplevelse.

Resultatet blev en scrollpage med en tydlig stil och riktning till deras restaurangkänsla. Fokus låg på de tre punkterna: meny, bilder och sociala medier. Med en extra funktion där möjlighet till att få tillgång till restaurangens spellistor på spotify, ett mycket uppskattat element, blir det enklare att knyta ann och känna samhörighet till restaurangen.

Östgöta kök

En elegant webbplats med Östgöta köks personlighet som lyser igenom. Den självklara design hjälper restaurangens besökare att navigera genom webbsidan utan svårigheter. Lika enkel och självklar som den östgötska maten.