Städarna

En webbplats som speglar Städarnas nytänkande och framåtanda

E-handel, Marknadsföring

Städarna är ett av Sveriges största och mest utmärkande företag inom städservice. Här bor stora visioner och idéer, och den nya webbplatsen är bara startskottet till någonting fantastiskt. Den nya webbplatsen har till syfte att göra det enklare att boka städtjänster, och på sikt även att köpa och merförsälja med hjälp av WooCommerce. Med hjälp av välgjord ux-design är webbplatsen mycket användarvänlig och starkt varumärkesbyggande för Städarna.

stadarna.se

Vad gjorde vi?

Digital Strategi

Design & kreativt

Backendutveckling

Frontendutveckling

Interaktionsdesign

Planering & strategi

WooCommerce

WooCommerce

WordPress

WordPress

Användarvänlig & konverterande ux-design

Designen som är gjord för Städarnas webbplats fyller flera funktioner. Bland annat är den gjord med ett starkt mobile first-tänk, då de flesta av Städarnas kunder är mobilanvändare och efterfrågar en bra mobilanpassad webbplats. Designen har också till syfte att verka konverterande; den slussar hela tiden besökaren mot konvertering och gör det enkelt för kunden att signa upp när hon känner sig redo. Slutligen utgår också designen från att skapa en så bra användarupplevelse som möjligt, där besöket ska kännas enkelt, smidigt och trevligt i alla led, för alla olika typer av användare.

Automatiseringar för att minska administration

Genom att automatisera och förenkla bokningsförfarandet bidrar Städarnas nya webbplats till att underlätta och avlasta det administrativa arbetet. På den nya webbplatsen ges kunderna möjlighet att efterfråga offert för hemstäd direkt genom ett formulär på siten. På detta sätt har vi klippt ett led i försäljningsprocessen och gjort det enklare för både kunden och Städarna. Således kan de fokusera på att göra ett bra jobb och att ge bra service och kvalité till sina kunder, med minskad administrativ belastning.