Årets Svenska WordCamp arrangerades i år i Stockholm, och blev ett mycket lyckat event. Många av oss på Angry Creative var även i år med och arrangerade. WordCamp är Sveriges officiella mötesplats för oss som jobbar med WordPress och vi då vi är Sveriges största WordPress- och WooCommerce webbyrå är det självklart att vi stödjer arrangemanget på alla sätt vi kan.

Arrangemanget hölls i samband med Internetdagarna. På söndagen hölls en så kallad ”Contribution day” där alla hjälper till att förbättra WordPress-projeket samt att det genomfördes en hel del workshops. Andra dagen hölls många intressanta föreläsningar.

Composer språkhantering

Vi har skapat en lösning för att hantera språkhantering ihop med Composer. På konferensen släppte vi lösningen som ett Open Source projekt  på GitHub så att fler kan hjälpa till med utvecklingen.

WordPress the Card Game

I år presenterade vi ett projekt som vi jobbat på i nästan 2 år – WordPress the Card Game. Kortspelet lär ut vem som är vem inom den Nordiska WordPress-communityn samt lär ut sunda värderingar för företag som jobbar med öppen källkod. Spelet är sanktionerat av WordPress Foundation, vilket innebär att det är ett officiellt spel och att all vinst går till att skapa mervärde för alla i WordPress-communityn.

Den 1:e December 2017  släpps WordPress the Card Game på Kickstarter, och det finns möjlighet att backa projektet både för att få ett spel, men det finns också möjlighet för företag att komma med i spelet för exponering.

Presentationsvideo

Vi tackar alla som kom på WordCamp Stockholm 2017 och ser fram emot nästa års träff!

WordCamp Stockholm 2017 & WordPress the Card Game

Book your spots

There are currently no spaces to book ?>

Number of spots

Internetbokning är inte tillgänglig för detta evenemang.