Archive

Dintero – en komplett och förenklad betalningslösning för kunder.

Det är viktigt att betalningslösningen du erbjuder dina kunder har flera betalningsalternativ, fungerar smidigt och framförallt integreras väl i din onlinebutik. Dintero erbjuder exakt dessa funktioner. Lösningen är omnichannel och lämplig för online shopping, marknadsplatser, plattformar, fysiska butiker och mobila enheter.

En sömlös betalningsplattform.

Dintero Checkout använder en enkel plugin som gör att du kan erbjuda dina kunder de mest populära betalningsmetoderna. Dintero kan integreras med:

  • Visa/MasterCard
  • Klarna
  • Vipps
  • Swish
  • MobilePay
  • Walley (faktura/delbetalning)

Integrationen inkluderar alla betalningsmetoder, så du behöver inte dela upp dem i flera olika integrationer. Du får en komplett översikt över alla betalningsmetoder i en enhetlig Backoffice, och du har bara en leverantör att hantera.

Dintero Checkout är omnichannel, vilket innebär att den kan användas för onlinebutiker, fysiska butiker och mobila enheter. Så om du säljer både i fysiska butiker och online behöver du inte använda flera olika leverantörer. Du kan vara säker på att du har en säker och framförallt enkel betalningslösning. Dintero hanterar samtycken och villkor, vilket gör det enklare för dig.

Kundengagemang

Dintero erbjuder tjänster för kundklubbar och lojalitetsprogram. Genom Dintero kan du erbjuda rabatter, kuponger, bonuspoäng, stämpelkort och olika andra alternativ för att säkerställa lojala kunder.

Bland namnen på kundlistan finner vi välkända företag som Europris, Staples, Bygger’n och Skeidar. Dessa framstående aktörer opererar med stora kundbaser och strikta krav för sina system. För dessa företag har det varit avgörande att Dintero erbjuder enkla integrationer och plattformar som kan byggas och anpassas för att möta deras behov. Och, inte minst, levererar de omnichannel-lösningar riktade till alla kanaler – både online och offline.

Vi kan hjälpa dig att ta nästa steg genom att erbjuda enkla betalningslösningar

Vill du veta mer om Dintero och hur vi kan hjälpa dig med implementationen eller utökningen av plattformen? Kontakta oss idag så kan vi ta nästa steg tillsammans.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips, inspiration och insikt om WordPress och WooCommerce och den digitala världen bortom.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå