Webbplatssäkerhet

Säkerhet med löpande underhåll

WordPress är bra på att hålla sin kärnmjukvara uppdaterad så att den är säkrad mot sårbarheter.

Och om du använder vårt hosting så är du skyddad av extremt avancerad säkerhet på servernivå från Synotio.

Men det finns fortfarande illvilliga angripare som verkar fast beslutna att hitta nya sätt att hacka webbplatser. Din prioritet är att säkerställa att dina användares information inte äventyras och att hålla din webbplats fri från skadlig programvara och nätfiskeprogramvara. Och du vill absolut inte bli utestängd från din webbplats eller få din tillgång till den förhindrad om du inte betalar en lösensumma.

Vi kan hjälpa till att förbättra säkerheten på din webbplats med ett antal ytterligare säkerhetsfunktioner. Det mest grundläggande av dessa är att införliva automatiska säkerhetskopieringar. Dessa säkerställer återställning av din webbplats i händelse av en förödande attack.

Säkerhet

Vi kan också implementera tvåfaktorsautentisering, vilket hjälper genom att lägga till ett andra element när användare loggar in. Det betyder att om användarens lösenord har äventyrats, skyddar den andra faktorn fortfarande mot obehörig åtkomst.

E-handelswebbplatser säkras rutinmässigt med Secure Sockets Layer (SSL), som krypterar data. Men denna säkerhet kan läggas till på vilken webbplats som helst och ger extra sinnesro att ”avlyssning”-attacker blockeras.

Andra sårbarhet i WordPress kan komma med tillägg som används. Eftersom dessa är skapade av tredje part kan de inte garanteras att de är uppdaterade eller erbjuder något skydd mot kända hot eller sårbarheter. Vi kan ge dig råd om de bästa, mest pålitliga tilläggen att använda, vi kan också se till att de hålls uppdaterade, som en del av våra förvaltningstjänster för webbplatsen.

Webbplatsunderhåll

Med en underhållsplan ser vi till att uppdatera din webbplats regelbundet. Detta inkluderar uppdatering av WordPress-kärnan, såväl som de teman och tillägg som används på din webbplats.

Dessa uppdateras alla enkelt med WordPress, men kan ibland orsaka problem som bäst hanteras av experter.

Samtidigt är det inte ovanligt att tillägg inte fungerar bra tillsammans eller påverkar något i funktionaliteten på en webbplats. Vi har sett den här typen av problem tidigare, och vår erfarenhet och förmåga att hantera dem kan ge dig sinnesfrid om du har problem.