Archive

Generera tillväxt för privatkapitalbolag-stödda B2B-företag

Potentialen för digital transformation för att öka värdet på PE-företagens portfölj är obestridlig. Pratar man med PE-partners i detta utrymme är det sällsynt att det digitala inte är en central pelare i värde-expandering efter affären.

Ändå har en mängd undersökningar belyst otillräckliga investeringar i (eller enbart taktiskt utnyttjande av) digitala metoder från företag inom alla industrisektorer. Skälen som ges för att ägna otillräcklig uppmärksamhet åt det digitala sträcker sig från bristande förståelse för dess inverkan eller ovilja att göra nödvändiga investeringar till ett underliggande erkännande att det är otroligt svårt att göra det digitala bra. Sådan apati är helt enkelt ohållbar.

Den digitala utvecklingen är redan utbredd och företag som misslyckas med att anpassa sig kommer att misslyckas, eller åtminstone misslyckas med att nå sin potential – och i ett PE-scenario ses det som oacceptabelt. Den goda nyheten är att resultaten av dessa undersökningar pekar på en enorm outnyttjad potential för digital transformation bland portföljföretag.

I denna whitepaper kommer vi att visa varför ägda marknadsföringsplattformar för innehåll är en viktig tillgång för att driva digital transformation.

Fyll i formuläret för att få en fullständig PDF-version av denna resurs

Skicka in formuläret för att få tillgång till resursen via e-post.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips, inspiration och insikt om WordPress och WooCommerce och den digitala världen bortom.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå