Hem / WooCommerce / Qvickly

Qvickly

Qvickly logo

En betallösning med köpupplevelsen i centrum.

Qvickly erbjuder en komplett checkoutlösning som sömlöst integreras i din e-handel på ett sätt som gör att dina kunder hela tiden ser vilken butik det är dem besöker. Med Qvickly Checkout kan dina kunder välja om de vill betala med faktura, delbetalning, Swish, kort eller direktbetalning via 10 banker. Allt samlas under ett enda avtal och så fort du har valt Qvickly som betalpartner och installerat checkouten så kan du erbjuda dina kunder att betala på det sätt som passar dem.

Swish direkt integrerat

Swish

Allt fler kunder vill kunna betala med Swish och för att tillgodose denna efterfrågan har Qvickly integrerat Swish direkt i sin checkout. Med Swish för handel kan dina kunder på ett enkelt, säkert och smidigt sätt genomföra köpet direkt i Swishappen. Att komma igång med Swish för handel är enkelt och Qvickly har en guide för detta här.

Inga bindningstider eller startavgifter

Till skillnad mot många andra betaltjänster på marknaden erbjuder Qvickly en tjänst helt utan bindningstider, månadskostnader eller startavgifter. Du som handlare betalar bara till Qvickly när du faktiskt säljer något i din butik och kan när som helst avbryta samarbetet om du inte skulle vara nöjd.

Snabb utbetalning

När du säljer med faktura eller delbetalning får du dina utbetalningar en gång per vecka med utbetalningsdag varje måndag.

Snabb support

Qvickly finns tillgängliga för dig på telefon vardagar mellan 8 och 17 och när som helst på dygnet via mail och sociala medier.

B2B & B2C

Med Qvickly Checkout är det lika enkelt för dina företagskunder som för dina privatkunder att handla hos dig.

Partner

Med ledorden flexibilitet, kundservice och support erbjuder Qvickly Checkout en betallösning helt utan bindningstider och startavgifter som ger dina kunder möjlighet att betala på det sättet som passar dem. Som partner till Qvickly är vi med och utvecklar tjänsten efter marknadens behov och vi kan därför erbjuda en lösning för just din unika e-handel. I vårt partnerskap ingår också en personlig kontakt hos Qvickly som vi kan höra av oss till för att direkt få svar på frågor och lösningar på problem som kan uppstå när vi utvecklar din e-handel.  

Vill du komma igång med Qvickly Checkout för din e-handel?
Kontakta oss idag!

Du kanske även är intresserad av dessa artiklar

briqpay-feat

Mattias Tengblad | Reading time 3 min

Briqpay – flexibel betallösning för B2B e-handel

feat-cro

Mattias Tengblad | Reading time 8 minutes

Konverteringsoptimering

Vad är konverteringsoptimering?. Konverteringsoptimering (CRO) är processen att öka andelen konve…

Read more
feat-cro

Mattias Tengblad | Reading time 8 min

Konverteringsoptimering

feat-app

andershermansson | Reading time 12 min

Affärssystem (ERP) för WooCommerce

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips, inspiration och insikt om WordPress och WooCommerce och den digitala världen bortom.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå

Loading