Hem / Angry Creative förvärvar lokal reklambyrå

Angry Creative förvärvar lokal reklambyrå

Vi stärker vår kompetens

Angry Creative är stolta över att kunna meddela ett ytterligare spännande förvärv till vårt växande team – Vi välkomnar Mikael Samuelsson och Ann-Sofie Dreij. Med deras expertis och långa erfarenhet inom marknadsföring, copywriting och design kommer de bli en värdefull tillgång för vårt team och våra kunder.

Lång erfarenhet och kompetens

Mikael Samuelsson har en fascinerande bakgrund som spänner över teater, försäljning och avancerade studier i retorik, svenska och medieteknik. Han började sin karriär som copywriter redan 2006 och gick senare vidare till att starta en av de första sociala medie byråerna, Social Media Support.

Mikael har lång erfarenhet i branschen och har spelat en avgörande roll i flera framgångsrika företag. Hans erfarenhet av att skapa engagerande texter kommer nu att bli ett viktigt tillskott till vårt dotterbolag, marknadsföringsbyrån Cyntora.

Ann-Sofie Dreij började sin resa i design-världen med ett idrottsstipendium för basket i USA, där hon också studerade visuell kommunikation. Sedan hon kom tillbaka till Sverige har hon haft en imponerande karriär inom grafisk design och arbetat som Art Director på flera framstående reklambyråer. Nu tar hon med sig sin expertis inom design och illustration och blir en viktig tillgång för Angry Creative.

Kunskapat.se

En annan spännande tillgång som tillkommer med förvärvet är e-handeln Kunskapat.se, som säljer unika pedagogiska posters. E-handeln har i huvudsak drivits av Ann-Sofie där hon stått för både produktutveckling och webbdesign.

Teamet växer

Vi ser fram emot att välkomna Mikael och Ann-Sofie till vårt kontor och stärka vårt redan breda team av samarbetspartners. Vårt mål är att tillsammans kunna erbjuda de absolut bästa digitala lösningarna till våra kunder.

På väg mot en ny, gemensam, resa

När vi fortsätter denna resa tillsammans ser vi fram emot att utforska nya möjligheter och utmana gränserna för vad vi kan åstadkomma i den digitala världen.

Om du har några frågor eller vill veta mer, tveka inte att kontakta oss.

Jimmy Rosén (VD)
E-post: [email protected]
Telefon: 010-762 44 40