LinTek

Tydlig navigation till studentkårs webbplats

Marknadsföring

LinTek är en medlemsstyrd kår som ser efter studenternas intressen. De fungerar som en gemensam röst för Linköpings Universitets studenter mot universitetet själv. LinTeks tidigare webbplats var statisk, svårnavigerad och svår att uppdatera. LinTek behövde en medlemsplattform som med en enkelt administration erbjuder lösningar för nyhetsuppdateringar, sociala medier, uppdatering och försäljning.

lintek.liu.se

Vad gjorde vi?

Informationsarkitektur

Webbdesign

Frontendutveckling

WordPress

WordPress

Känner man målgruppen kan man förbättra för målgruppen

LinTek nya webbplats tar tillvara på behoven som studenterna faktiskt har. Genom en kunskap om hur besökarna beter sig på webbplatsen kan man enkelt skapa en navigation efter behovet. En tydlig struktur av navigationsmenyn och dess underrubriker ger besökaren möjligheten att enkelt hitta de ämnen och alternativ som är intressanta för dem.

Webbshop som bidrag skapar mervärde till kåren

Eftersom att kåren lever på intäkter från sina medlemmar så blir alla intäkter viktiga för deras fortsatta arbete. Genom att implementera en webbshop på webbplatsen kan medlemmarna enkelt få tag i produkter samtidigt som det skapar möjligheten för en tajtare medlemskår. Enkel uppladdning av nyheter och medlemstidningen leder även till en förenklad administration för de kåraktiva.