Hem / Hur en WordPress hemsida moderniserar ditt företag

Hur en WordPress hemsida moderniserar ditt företag

För många företag är webbplatsen företagets ansikte utåt. Det är det som gör att du skiljer dig från dina konkurrenter och får dina kunder att vilja komma tillbaka. Om din hemsida börjar se utdaterad ut, kommer ditt företag också att göra det. En stor del av dina kunder (om inte alla) kommer endast att uppleva affärer med dig genom din hemsida. Om de tappar intresset på grund av att din webbplats ser gammalmodig ut eller fungerar dåligt, kommer dina intäkter att drabbas. Detta gäller särskilt för företag med e-handel.

För att ligga steget före dina konkurrenter och vara ledare inom din bransch är det viktigt att ha en modern hemsida.

Vad är en modern hemsida?

 • Är responsiva Din hemsida anpassar sig och visas bra på alla skärmar i alla storlekar.
 • Har en smidig konverteringsväg För att göra det enkelt för kunder att köpa från dig och maximera din vinst.
 • Är byggda för högkvalitativ användarupplevelse – Detta uppnås genom att vara tillgänglig för alla webbplatsbesökare, oavsett deras programvara eller eventuella fysiska eller sensoriska funktionsnedsättningar.
 • Är avskalade – Moderna webbplatser har endast nödvändig information och bilder.
 • Är skalbara – Din hemsida ska ha förutsättningar att växa i takt med ditt företag.
 • Är fullt integrerade med sociala medieplattformar – Detta görs genom att lägga till metataggar så att när din hemsida delas på sociala medieplattformar, visas ditt företag och produkter för din målgrupp.
 • Har ett enkelt CMS (Content Management System) – Så att alla i ditt företag kan uppdatera din hemsida, oavsett deras erfarenhet.
 • Visar tydligt vad du gör – Detta görs bäst genom skarpa bilder och nyckelbudskap så att besökare vet exakt vad du erbjuder, så snart de landar på din hemsida.

Uppfyller din hemsida alla ovanstående punkter? Om inte, är det dags för en uppdatering.

De största fördelarna med en WordPress hemsida

Att byta till WordPress är ett klokt beslut om du vill ha en konkurrenskraftig hemsida.

WordPress är en öppen källkodsprogramvara som har fått enorm popularitet de senaste åren. Den har ett fantastiskt rykte bland webbplatsutvecklare och företagare världen över för sin mångsidighet, tillförlitlighet och användarvänlighet. Under flera år har plattformen varit ett pålitligt val för företag av alla storlekar för sina webbplatser. Dess pågående tillförlitlighet säkerställer att den kommer att förbli ett säkert och pålitligt alternativ för dina webbplatsbehov under många år framöver.

Viktiga funktioner som tillkommer med en WordPress hemsida:

 • Plugins – Dessa gör att du kan lägga till nya funktioner på din WordPress hemsida utan något utvecklingsarbete. Plugins kan komma i form av widgets, tillägg för ditt CMS eller till och med manipulera hur din hemsida fungerar. Genom att använda WordPress kan du, när du bestämmer dig för att uppdatera din hemsida med ett nytt nyhetsbrev-formulär eller en Instagram-widget, bara ladda ner ett WordPress-plugin för att göra det åt dig. Naturligtvis, om du vill ha något mer specifikt som ett skräddarsytt plugin kan du bara kontakta oss för att utveckla det åt dig!
 • Widgets – Detta är kodblock som utför en viss funktion, såsom en Twitter-flödeswidget eller en textwidget. Du kan bara byta och ändra widgets genom att dra och släppa dem i dina sidofält och sidfötter (även kända som widget-redo områden) inom CMS.
 • Kategorier – Du kan hålla dina produkter och tjänster organiserade med WordPress enkla kategoriseringssystem.
 • E-handel – Lägg enkelt till e-handel till din WordPress hemsida genom att använda WooCommerce.

Förbättra dina system och ditt arbetsflöde

Om du driver ett onlineföretag istället för ett fysiskt, är det avgörande att byta din hemsida till WordPress. Det kommer inte bara att förbättra hur ditt företag framstår för kunderna, det underlättar också avsevärt hur du kan driva ditt företag.

WordPress CMS är så enkelt och lätt att använda att vem som helst inom ditt företag kan uppdatera innehåll. Detta tar bort besväret med att förlita sig på en webbansvarig för att uppdatera din hemsida åt dig. Med möjligheten att lägga till så många användare som du vill i ditt WordPress CMS, kan varje anställd inom ditt företag ha ett användarkonto. Du kan också eliminera problemet med att användare av misstag raderar eller redigerar innehåll eller funktioner genom att tilldela dem specifika roller (var och en med sin egen nivå av behörigheter) inom WordPress.

Har du redan en WordPress hemsida?

Om du inte får de resultat du är ute efter med din nuvarande WordPress hemsida, kan en ny design behövas. Till exempel, om du får mycket trafik men din konverteringsgrad är låg, är det ett tecken på att din hemsida har potential att tjäna pengar, den behöver bara en uppfräschning.

En ny design behöver inte betyda en total ombyggnad. Det kan innebära att integrera följande i din befintliga WordPress hemsida:

För att öka dina intäkter rekommenderar vi att du lägger till:

 • Ett recensionssystem – En kund är mer benägen att köpa om en produkt som har recenserats.
 • E-handel – Detta gör det enklare för dina kunder att köpa från dig, särskilt om kunder för närvarande måste ringa för att köpa från dig istället för att enkelt kunna checka ut själva.
 • Starkare call-to-action widgets – Detta maximerar din konverteringsgrad.
 • Widgets för korsmarknadsföring – För att öka antalet sålda varor per transaktion.
 • En evenemangskalender – För att visa alla dina kommande evenemang och öka biljettförsäljningen för evenemang.

För att förbättra dina digitala marknadsföringsinsatser rekommenderar vi att du lägger till:

 • Integration av sociala medier – Länka din hemsida till dina sociala profiler och möjliggör social delning.
 • Ett nyhetsbrevs-formulär – För att öka din lista med prenumeranter.

För att förbättra användarvänligheten:

 • Förbättra din navigationsmeny – För att tydligt visa hela ditt produktsortiment eller tjänster och förbättra användarupplevelsen.
 • Öka din webbplats laddningshastighet – Besökare kommer att lämna en hemsida om det tar för lång tid att ladda.
 • Förbättra läsbarheten – Detta kan göras genom att öka teckenstorlek, bokstavsavstånd och radavstånd samt ha tydlig kontrast mellan teckenfärgen och bakgrunden.

Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att modernisera din WordPress hemsida.

 

Hur vi har hjälpt företag med en nydesignad och uppdaterad WordPress hemsida

PosturePeople

Bland våra senaste arbeten har vi inte bara moderniserat en av våra kunders WordPress-hemsidor, vi har också avsevärt förbättrat hur de bedrev sina affärer. Posture People gör arbetsmiljöer mer bekväma genom att erbjuda ergonomiska möbler och arbetsplatskonsultationer. När de kom till oss, upptäckte teamet på Posture People att deras kunder hade svårt att enkelt beställa deras produkter online. Genom att flytta dem till en skräddarsydd e-handels WordPress hemsida, förbättrade vi kundresan och utcheckningsprocessen så att kunderna kunde bläddra och köpa deras produkter och tjänster med lätthet.

Se vår portfolio för att se hur vi har moderniserat våra kunders WordPress-hemsidor!

Om du kommer till oss för att förbättra ditt företag och maximera din konvertering, gör vi följande:

Vi bygger:

 • En flexibel WordPress hemsida som möjliggör kontinuerlig utveckling och optimering för att hålla den uppdaterad.
 • En fullt tillgänglig och responsiv WordPress hemsida så att den visas på alla skärmar i alla storlekar.
 • Skarp, klassisk webbdesign som enkelt kan anpassas för att växa i takt med ditt företag.

Vi erbjuder:

 • Utbildning för kunder, som omfattar alla inom kundens organisation som kommer att behöva uppdatera hemsidan. Detta är så att de kan göra så mycket som möjligt för att uppdatera och hantera sin WordPress hemsida oberoende av oss.
 • Mycket direkt kontakt med kunder som möjliggör en dynamisk nivå av insikt från kundinteraktion.
 • Installation av e-handel, forum och byggandet av din egen sociala medieplattform inom din WordPress hemsida.
 • Integration med affärssystem som CRM (Customer Relationship Management) system.

Om du vill veta mer om hur Angry Creative kan hjälpa dig att tillhandahålla en högkvalitativ, användarvänlig och konkurrenskraftig WordPress hemsida, boka ett möte med vår VD, Jimmy, idag!