Hem / WordPress / Mailchimp med WordPress – Del 1 – Varför?

Mailchimp med WordPress – Del 1 – Varför?

Få dina senaste nyheter och erbjudanden direkt framför din målmarknad genom att använda MailChimp med WordPress. Det är enkelt att installera, kräver ingen extra ansträngning att göra och gratis att använda tills du har en stor e-postlista eller skickar många e-postmeddelanden.

Varför använda e-postmarknadsföring?

E-postmarknadsföring är en av de mest kraftfulla formerna av digital marknadsföring. Fler och fler människor läser sina e-postmeddelanden på sina telefoner, de mest intima av anslutna enheter. Genom att sätta ditt varumärke och ditt budskap på dina användares skärmar når du dina användare när de är i deras komfortzon, mottagliga och avslappnade.

Du kan tilltala personer med deras namn, spåra vem som öppnar och klickar på dina e-postmeddelanden och få inblick i vad din publik är mest intresserad av.

En lista över engagerade användare kan leverera dina bästa försäljningsdagar någonsin.

Om du har en WordPress-webbplats och du redan skriver innehåll regelbundet, är en e-postmarknadsföringsstrategi ett enkelt och kraftfullt sätt att visa ditt innehåll inför de personer du vill läser det. Om du skriver, få så många som möjligt att läsa det!

Nyhetsbrev

Varför använda MailChimp med WordPress?

MailChimps e-postmarknadsföringsplattform är det perfekta komplementet till WordPress publiceringsverktyg – skriv ditt innehåll på din sida som vanligt så levererar MailChimp det till din e-postlista utan att du lyfter ett finger!

En WordPress/MailChimp-kombination låter dig:

  1. Låt användare registrera sig på din e-postlista enkelt och smidigt genom att använda formulär på plats och genom att följa bästa praxis för samtycke
  2. Skapa en e-postmall en gång och anslut den sedan till din WordPress-webbplats så att den automatiskt skickar ett e-postmeddelande med den valda mallen varje gång du lägger upp nytt innehåll
  3. Tillåt användare att redigera sina prenumerationsinställningar automatiskt med MailChimps automatiserade verktyg
  4. Maximera leveransbarheten av dina e-nyhetsbrev – MailChimp specialiserar sig på att få dina e-postmeddelanden till folks inkorgar snarare än till skräpposten

Dessutom har MailChimp generösa gränser för gratiskonton, är verkligen enkel att använda, mycket väldokumenterat och kommer med en rad färdiga mallar för nästan alla ändamål.

Det låter bra, berätta hur!

Det är ämnet för vårt nästa inlägg, läs det här.

Du kanske även är intresserad av dessa artiklar

briqpay-feat

Mattias Tengblad | Reading time 3 min

Briqpay – flexibel betallösning för B2B e-handel

feat-cro

Mattias Tengblad | Reading time 8 minutes

Konverteringsoptimering

Vad är konverteringsoptimering?. Konverteringsoptimering (CRO) är processen att öka andelen konve…

Read more
feat-cro

Mattias Tengblad | Reading time 8 min

Konverteringsoptimering

feat-app

andershermansson | Reading time 12 min

Affärssystem (ERP) för WooCommerce

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips, inspiration och insikt om WordPress och WooCommerce och den digitala världen bortom.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå

Loading