Meritmind

Konverteringsfokuserad multisite för ekonomikonsulter

Marknadsföring

Meritmind är ett konsultföretag för ekonomitjänster. De erbjuder specialister på kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet för att avlasta för sina kunder och hjälpa dem att nå sin fulla potential. Meritmind planerade för en expansion, men för att lyckas med detta behövde de hjälp med sin webbplattform och deras yrkesannonsering. De behövde bygga upp en plattform som gör det möjligt för dem att expandera till olika marknader på olika språk, med olika bolag.

meritmind.se

Vad gjorde vi?

API-utveckling

Webbdesign

Digital Strategi

Frontendutveckling

Frontendutveckling

Förvaltning

Teknik & utveckling

Multisite

WordPress

WordPress

Multisite gör det möjligt för företag att expandera, utan extra jobb

Vi byggde en slags multisite till Meritmind, vilket gör det möjligt för dem att ha webbplatser i flera regioner med olika språk, samtidigt som de har olika marknadsavdelningar och olika varumärken. Multisiten gör det möjligt att enklare kunna hantera och uppdatera alla dessa webbplatser. Detta ger Meritmind förvaltningsfördelar och får dem att sänka deras driftkostnader.

Annonser som når till rätt personer är fokuserade annonser

I satsningen med Meritminds konvertering för den externa online-marknadsföringen har vi byggt en lösning som hjälper dem att hantera sina arbetsannonser. Genom att kunna spåra, testa och kontrollera spridningen och interaktionen med dessa annonser kan vi hjälpa Meritmind att utveckla sitt material för att få bästa möjliga resultat. Något som Meritmind både tjänar på med ökad lönsamhet och ett tydligare fokus på sitt material.