Våra Lösningar / Zephr

Zephr

Skapa personifierade pernumerationsresor. En förstklassig plattform för användarresor som tillhandahåller identitetshantering, innehållshantering och förstapartsdata.

Zephr

En förstklassig plattform

Zephr är en förstklassig plattform för orkestrering av användarresor som tillhandahåller identitetshantering, innehållshantering och förstapartsdata för varumärken och utgivare. Angry Creative är en av Sveriges professionella servicepartners till Zephr; vi är här för att hjälpa dig komma igång och tillhandahålla djupare expertis på begäran.

Läs vår whitepaper Personalisering av WordPress med Zephr för B2B

Tjänster för Zephr

Granskning

Granskning

Analys av din nuvarande webbplats och krav för att utvärdera implementeringsutmaningar och möjligheter. Leverans av en skriftlig genomförandeplan.

Implementering

Implementering

Antingen som stöd till ditt team vid implementering eller genomförande av implementeringen direkt. Levereras med en grundläggande implementering igång på din webbplats.

Utbildning

Utbildning

Tillhandahålla utbildningssessioner och support på begäran till ditt team för att introducera dem till plattformen, hjälpa dem att förstå funktionalitet och ge support utöver standardsupporten.

Förvaltning

Förvaltning

Ta en grundläggande implementering och utöka den t.ex. lägga till integrationer, utnyttja API:et, skapa mer komplexa förfrågningsregler, implementeringar mellan siter, osv.

Vi kan hjälpa dig

Vill du veta mer om Zephr och hur vi kan hjälpa dig med implementering eller utökningar av plattformen. Kontakta oss idag så kan vi ta nästa steg tillsammans.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå